Apps & Software

Hoe kan ik het beste beginnen met Oracle ?

Ik wil beginnen met Oracle te leren op dit moment voor me zelf maar misschien later voor mijn werk. Kunnen jullie een boek aanraden waar ik het beste mee kan beginnen met eventuele online cursussen ? Ik heb een klein idee wat Oracle is maar ik wil graag met de basics beginnen Alvast bedankt.

2 antwoorden
  • Weet waar je aan begint en zorg dat je voldoende cash er voor hebt klaar liggen!
    Maar een leuk begin kan het volgende zijn:
    http://freecomputerbooks.com/Oracle-For-Beginners.html

    en
    https://www.google.nl/url?sa=t&rct;=j&q;=&esrc;=s&source;=web&cd;=1&ved;=0ahUKEwi50ou4tujMAhWHHxoKHarmDs0QFggcMAA&url;=http%3A%2F%2Fwww.bhakthavatsalareddy.net%2Foracle%2F7.pdf&usg;=AFQjCNHk6HuexIkKwxgaGTDLioZAzWzSFA&bvm;=bv.122448493,d.d2s&cad;=rja
  • Dan kun je denk ik beter beginnen met Scratch en Java. Dat zijn wat makkelijkere programmeertalen die een soort opstapje zijn.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord