Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Hoe kan ik een 64 bit-computer wijzigen in 32 bit?

Ik heb bij een leverancier bij vergissing een installatie-dvd van Windows 7 professional 32 bit besteld voor mijn tweede computer. (Mijn hoofdcomputer is 32 bit.) Die tweede compiter blijkt echter 64 bit te zijn, zodat ik bij het installeren de boodschap kreeg dat installatie van Windows 7 professional 32 bit niet mogelijk was. Vandaar mijn vraag: kan ik een 64 bit-computer wijzigen in 32 bit?\ en zo ja, hoe doe ik dat?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Het zou moeten kunnen. Maar dan moet je tijdens de installatie wel de HELE schijf leeg maken en niets laten staan! M.a.w.: De hele schijf moet opnieuw geformatteerd worden!! Vind Windows nog oude sporen dan gaat onmiddellijk de rem er op,

    Ook zal Windows niet meer dan 3,25Gb RAM zien, onafhankelijk hoeveel je er ook aan extra in hebt zitten.

Beantwoord deze vraag