Apps & Software

Hoe kan ik de contacten organiseren ?

Ik had "contacten bij telefoon" keurig geregeld en "alle contacten bij whatt's app". Bij whatts app stonden b.v. ook e-mail adressen en die wil ik niet tussen mijn tel. nummers hebben. Na het aanvinken van "i-message" ligt de hele zooi door elkaar. Hoe kan ik dat oplossen ?

1 antwoord
  • Controleer of je de nieuwste versie van Whatt's app gebruikt. Ofwel check regelmatig of er nieuwe updates zijn uitgekomen van de apps die je op je telefoon hebt staan, het om welke reden dan ook overslaan/missen van updates kan maken dat apps, die voorheen goed werkten, van de één op de andere dag niet meer goed functioneren. Om data op je (internet) 3-4 G, databundel te besparen is het veel voordeliger, om dagelijks (eventuele) updates te downloaden via de Wifi router van je (kabel, Ziggo, UPC enz, provider. Zo hou je data over om te kunnen (mobiel) internetten. gemiddeld ben je tussen de 50 of 100,200 mb aan data kwijt, voor updates van de apps. op je telefoon. Via de wifi router heb je geen last van(onnodig) data verlies, Omdat het data gebruik dan onbeperkt is.
    Hier kan je de meest recente Whatts app downloaden.
    http://www.whatsapp.com/download/

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord