Apps & Software

Hoe importeer ik .pst bestand?

Na de crash van mijn vorige computer kon ik met hulp de mails veilig stellen in een .pst-bestand van 579 Mb. Inmiddels heb ik dit bestand kunnen plaatsen in Persoonlijke mappen. Ik gebruik Outlook 2003. Openen lukt echter niet. Melding: Kan het item niet openen. Outlook heeft de toegang tot dit mogelijk onveilige item geblokkeerd. Importeren gaat ook niet. Melding: Niet beschikbaar. Voer de setup van Outlook opnieuw uit en configureer importeren en exporteren op de juiste wijze. Tja, dat gaat me wat ver... Is er een andere mogelijkheid om die mails weer aan te kunnen?

1 antwoord
  • Koppel het backup pst bestand als data bestand. Ik weet niet of dat in alle versies op dezelfde manier gaat. Dus anders effe Help gebruiken.
    http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help
    econnect-your-old-outlook-data-file-HA001077114.aspx

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord