Apps & Software

Hoe bewaar ik Ziggo HiDef TV uitzendingen op pc?

Een toenemende frustratie van mij: hoe krijg ik het voor elkaar om een hi-def TV uitzending op te nemen EN te bewaren? Ik heb weliswaar een Cisco Harddisc recorder van Ziggo, maar als de schijf vol is (en dat is vrij snel) moet ik weer gaan wissen om ruimte te maken. Overzetten naar de PC in dezelfde kwaliteit; ik zou niet weten of- en hoe dat zou kunnen. Een andere gedachte is dus; digitale TV direct naar de PC, dus TV kijken via de PC en direct opnemen op de hard disc. Ik heb een snelle windows 7 PC, maar is het uberhaupt mogelijk om deze zodanig aan te passen dat ik Ziggo uitzendingen kan bekijken en opnemen? Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben op het spoor gekomen van de Terratec H7, waar iets dergelijks misschien mee kan, maar vind er weinig topics over. En wat ik erover vind begrijp ik maar half, en er zijn volgens mij ook onzekerheden of het wel werkt. Dus mijn vragen: 1) Heeft iemand in het algemeen een tip "HOE HDTV op te nemen en te bewaren"? 2) Heeft iemand de Terratec H7 in gebruik voor Ziggo HDTV en werkt dat goed / naar tevredenheid? 3) KAN COMPUTERTOTAAL HIER NIET EENS EEN ARTIKEL AAN WIJDEN? en misschien suggesties doen in enigszins begrijpelijke taal?

2 antwoorden
 • Ik heb een Anysee gekocht en nadat ik zelf de zenderlijst heb bewerkt heb ik alle Ziggo kanalen ook de HD en die neem ik dan op het het Windows Media Center
  zie ook:
  http://nl.hardware.info
  eviews/1586/anysee-e30-combo-plus-test

  De anysee heeft alleen een ziggo kaartje nodig en geen CI module
  Ik ben dik tevreden ook omdat het mediacenter ook de analoge kanalen kan weergeven en opnemen.
 • Fidinng this post solves a problem for me. Thanks!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord