Apps & Software

hoe acer wachtwoord te vinden?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Je kunt het wachtwoord bij de meeste software niet vinden, het is versleuteld opgeslagen op een 'veilige' plek. Dat geldt voor een Windows-wachtwoord (van welke versie ook), dat geldt voor schijfversleutelingssoftware als Bitlocker en dat geldt voor 'moederbord' wachtwoorden, zoals ook bij een PC, dus ook een Acer PC.

  'Moederbord'wachtwoorden zijn meestal te reset'ten naar blanco. Hoe dat moet staat in de handleiding van de PC c.q. het moederbord. Dat verschilt van type tot type. De handleiding van de PC is meegeleverd met de PC of hedentendage meestal wel te vinden op de website van de fabrikant.

  Gedetailleerder is de vraag niet te beantwoorden. Enerzijds omdat ik aan deze kant van het web niet kan zien of je de legitieme eigenaar bent, anderzijds omdat jouw vraag weinig gedetailleerde info bevat.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord