Apps & Software

het werkt nog steeds niet?

Oscar, jou suggestie uitgevoerd. Bijgevoegd een afdruk van de Usershellfolders. De door jou genoemde sleutel stond op favorites, dus de Engelse naam voor favorieten. Deze overschreven door jou suggestie en wel de Nederlandse naam. Nieuw opgestart en het gevolg was nu dat mijn favorieten leeg was. Uiteraard wel een back-up en deze weer geïmporteerd. Ze staan er dus weer. Maaaaaar als ik nu iets wil toevoegen gebeurd er helemaal niets meer. Krijg geen enkel scherm voor mijn neus van toevoegen oid. En wat nog belangrijker is, er wordt ook niets toegevoegd. Wordt een leuke puzzel dus.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Je kan hier geen bijgevoegde afdrukken vermelden, Dus rest maar één oplossing Internet Explorer resetten, weer helemaal terug brengen naar de standaard instellingen http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows7
  eset-internet-explorer-settings
  Hier vindt je de beschrijving.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord