Apps & Software

herstelpunt systeemherstel wordt steeds gewist?

hoe los ik dat op? wil graag naar herstelpunt terug kunnnen gaan, alle instellingen volgens PC-EHBO van de Consumentenbond ok, maar bij opnieuw opstarten of na enige tijd is nieuw aangemaakt herstelpunt weer verdwenen.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dit kan door om twee redenen normaal zijn:
  De systeemschijf is niet gemarkeerd voor systeemherstel
  De ruimte gereserveerd op de systeemschijf voor systeemherstel is te klein voor zelfs maar één herstelpunt

  Je kunt dit vinden (windows 8.1, maar 7 en 8 zullen ongeveer hetzelfde werken) als volgt: In Explorer, doe een rechtermuisklik op "My PC" of "My computer" (of hoe je 'm ook hebt genoemd…), kies "Properties" (Eigenschappen). Klik vervolgens op de een-na-laatste tab "System Protection".
  In het midden zie je de lijst met schijven. Kies een schijf en vervolgens kun je met "Configure…" instellen of er ruimte op die schijf voor systeemherstel moet zijn en zo ja, hoeveel.
  Je moet iedere schijf apart instellen!

  In hetzelfde menu kun je ook een nieuw herstelpunt maken (onderste knop…).

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord