>>Herstel>>>Systeemherstel starten" geeft een lijstje van te kiezen herstelpunten. Gekgenoeg staat mijn officiële in Windows gemaakte herstelpunt daar niet bij. Waar dan wel ???"> >>Herstel>>>Systeemherstel starten" geeft een lijstje van te kiezen herstelpunten. Gekgenoeg staat mijn officiële in Windows gemaakte herstelpunt daar niet bij. Waar dan wel ???">
Apps & Software

Herstelpunt gemaakt via W10 Config.scherm...Herstel. Is niet terug te vinden. How can ?

"Config.scherm>>>Herstel>>>Systeemherstel starten" geeft een lijstje van te kiezen herstelpunten. Gekgenoeg staat mijn officiële in Windows gemaakte herstelpunt daar niet bij. Waar dan wel ???

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als je oudere herstelpunten tonen aangevinkt hebt en het herstelpunt is niet zichtbaar dan is het herstelpunt er niet meer. De ruimte die op de harde schijf gereserveerd wordt voor herstelpunten is beperkt. Oudere herstelpunten worden soms verwijderd voor nieuwere. Hoe minder ruimte er gereserveerd is hoe sneller oudere herstelpunten verwijderd worden.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord