Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Heel ITunes kwijt!. melding "De functie die u wilt gebruiken, bevindt zich op een netwerkbron die niet beschikbaar is"?

ik heb ook al getracht een complete herinstallatie te doen vlgs advies op de site door alles te verwijderen. Maar daar krijg ik zelfs het programma ITunes niet van mijn PC af !

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Daar je het had over "C\Program Files" werk je dus met Windows.

  Je hebt wat keuzes. Download de install en installeer programma opnieuw. Daarna kan je het op de juiste manier verwijderen met de standaard Windows-manier of Revo.

  Je gaat het handmatig verwijderen. Is wel even werk en succes is niet verzekerd! Verwijder alle bestanden onder C:\Program Files\iTunes\. Daarna verwijder je iTunes. Mogelijk moet je eerst wat de-actieveren. Het kan ook zijn dat je even in de veilige mudes moet gaan werken.
  Daarna ga je het register langs om te kijken naar "afval".

Beantwoord deze vraag