Apps & Software

Heeft u info over dllkit?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  DLL Kit is een programma waarmee problemen met (missende) DLL-bestanden zijn op te lossen. Deze Dynamic Link Libraries bevatten functies en routines die door programma's kunnen worden aangeroepen, maar als bepaalde DLL-bestanden ontbreken, zijn bepaalde functies van programma's niet te gebruiken.

  Als een programma een bepaald DLL-bestand mist, wordt dat vaak weergegeven door een foutmelding en om welk DLL-bestand het dan gaat. Aan de hand van die informatie kunt u het DLL-pakket dan downloaden.

  Met DLL Kit kunnen deze problemen ook worden opgespoord, maar biedt de software - zo te zien - extra opties, waardoor het downloaden van DLL-bibliotheken automatisch kan. Voor de meeste toepassingen kan het echter prima om DLL-bestanden handmatig te downloaden. DLL Kit kost 33 euro.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord