Apps & Software

hdmi ipv firewire ook goed?

Hoi, ik heb geen firewire aansluiting op de pc maar wel hdmi. Kan ik de mini DV van de camera ook hierop aansluiten? Bestaan daar kabels voor? Dank vast, Maarten

1 antwoord
  • De HDMI-aansluiting op je computer kan alleen beeld uitzenden, niet ontvangen.

    Wat jij vraagt is https://www.google.nl/search?q=mini+DV&biw;=1680&bih;=954&source;=lnms&sa;=X&ved;=0ahUKEwi149Sa2ffLAhXEcQ8KHeCYDgAQ_AUIBigA&dpr;=1#tbm=shop&q;=firewire+to+usb waarbij opgemerkt moet worden dat het niet zeker is dat het gaat werken.

    Heb je een computer waar je een kaart in kan bouwen moet je meer denken aan: https://www.google.nl/search?q=mini+DV&biw;=1680&bih;=954&source;=lnms&sa;=X&ved;=0ahUKEwi149Sa2ffLAhXEcQ8KHeCYDgAQ_AUIBigA&dpr;=1#tbm=shop&q;=firewire+kaart.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord