Apps & Software

gemene bug in windows10 ontdekt. Bij meer dan 512 apps verdwijnen deze apps. Weet iemand een oplossing?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  De enige oplossing is Windows 10 ongedaan maken, wacht een week ofzo en probeer het opnieuw, die bug kan óók ontstaan tijdens het downloaden, een kleine onbeduidende storing in de Wi-Fi, die bij gewoon internet weinig invloed heeft, kan maken dat een zo'n zware downloadt mislukt, of dat onderbrekingen bugs kunnen veroorzaken. Via deze link kan je de installatie van Windows 10 terugdraaien.
  .
  http://computertotaal.nl/pc/windows-10-terugzetten-naar-oude-windows-66463

  Haal de Wi-Fi router tijdelijk er even tussen uit, ofwel sluit de ethernet kabel direct aan op je laptop of pc
  .
  Downloadt Windows 10 rechtstreeks vanaf de ethernet kabel, dan is er geen kans op Wi-Fi storingen, van de router, en heb je grotere kans dat de downloadt slaagt. Dergelijke zware downloadt is gevoelig voor Wi-Fi storingen.
  • +
  • 0
  • -
  Waarom zou iemand meer dan 512 apps willen hebben op z'n pc?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord