Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Geen geluid via geluidskaart?

Goedemiddag, ik heb mijn PC op mijn TV aangesloten (puur om films/dvd/muziek van Hard disk van mijn eigen pc af te spelen zonder te hoeven branden) maar zit met het volgende probleem: Via de videokaart heb ik met een HDMI kabel de TV aangesloten. Ik wil het geluid echter via mijn Sony DAV DZ260 laten lopen. Deze heeft geen HDMI ingang, dus via HMDI aansluiten gaat niet. Ik heb een geluidskaart (Terratec Aureon 5.1PCI) geinstalleerd en via een optische kabel aangesloten op de sony. Beeld werkt prima, geluid niets. Ik heb in "apparaatbeheer" bij Besturing voor "Geluid, video en spelletjes" de ATI uitgeschakeld en de Terratec als standaard ingesteld, maar nog steeds niet. Ik gebruik nu windows media player , maar ga waarschijnlijk xmbc installeren. Ligt het aan de Player of is het ergens een instelling?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    probeer anders eens de drivers te updaten.
    dit kan het probleem verhelpen.
    ———————————–
    indien dit niet werkt probeer de helpdesk van sony:
    https://www.sony.co.uk/support/en/product/DAV-DZ260

Beantwoord deze vraag