Apps & Software

Geen geluid afspelen met W10 bij Powerpoint o.b.v. wave muziek. Hoew verder?

Bij alles goed geluid (met W10) behalve bij afspelen PPS met zowel gekoppelde als ingebouwde Wave muziek (met gekoppelde MP3 geen probleem). Bij los afzonderlijk afspelen van de Wave ook geen probleem, wel bij afspelen vanuit Powerpoint. Bij koppeling van wave geeft computer de melding: MCI fout, er is geen Wave apparaat geinstalleerd dat de bestanden in de huidige indeling kan afspelen. Open het Configuratie scherm als u .......

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Schijnt iet smet codecs te maken te hebben. Hopelijk is je Engels goed genoeg want (zoals bijna altijd) is er weer niets in het Nederlands te vinden:
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/142731

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord