Apps & Software

Er staat een sleuteltje op het bureaublad niets doet het meer ik kan hem ook niet afsluiten?

Op mijn laptop staat dat mannetje daarnaast staat een hokje met stippen en een streepje daarnaast staat een sleutel niets doet het meer kan hem ook niet uitschakelen wie weet een oplossing?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dat betekend denk ik, dat je in een onbewuste handeling je laptop hebt vergrendeld. probeer anders de toetsencombinatie control-alt-del, mogelijk kom je dan in het afsluit scherm, kies daar dan voor geforceerd afsluiten. Dan worden de laatste instellingen niet bewaard. Meestal gaan de eventuele laatste instellingen van dat moment dan verloren.. Mocht dat ook niet werken, dan (alleen als het echt niet anders kan) de harde afsluiting, stekker uit het stopcontact en koppel ook de accu los.) de laptop zal dan helemaal uitvallen. Wacht een paar tellen en sluit de accu weer aan. En start de laptop weer op. Windows zal dan aangeven dat de laptop niet correct zou zijn afgesloten, kies dan de optie voor helemaal opnieuw opstarten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord