}
abonneren
Apps & Software

Een zwart scherm na inloggen op Asus met Windows 7?

Mijn laptop deed het verschrikkelijk en er kwamen non-stop (virus) pop-ups. Ik besloot dus op youtube en internet te kijken hoe ik dit op kon lossen. Ik kwam uiteindelijk uit bij een programma die alle fouten uit je laptop kan halen en dit heb ik dus ook gedaan. Toen het programma klaar was had hij alle virussen verwijdert alleen moest de laptop nu opnieuw opgestart worden zodat ze officieel weg zijn. Sindsdien nadat ik inlog doet het scherm het niet meer en het enige wat ik krijg is mijn muis. De werkbalkknop doet het niet en de veilige modus als je hem opnieuw opstart doet het ook niet. Het scherm blijft zwart. Ik ben helemaal gestresst en weet niet meer wat ik moet doen aangezien ik geen BIOS technisch persoon ben. Ik heb hier repair discs voor me liggen (4 stuks die elkaar elke keer dus opvolgen) en ben bang dat ik iets verkeerds doe en dadelijk de hele laptop niks meer doet en gewoon kapot is. Met hulp ben ik u 10000% dankbaar, want mijn woorden kunnen niet omschrijven hoe gestresst en verdrietig ik ben momenteel. Groetjes, Lianne S.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Je laptop was dus wel HEEL erg vervuild. Iets dat helaas vaker voor komt. Gebruikers vergeten nog wel eens dat ook een computer een voor- en achterdeur heeft die op slot moet en dat er echt wel onderhoud nodig is.
  Tot zover de les.

  Als eerste een belangrijke vraag: Staan er op de laptop bestanden die absoluut bewaard moeten blijven? Er is namelijk een kans dat als je met de repair discs gaat werken er meer wordt overschreven dan je zou willen.
  • +
  • 0
  • -
  TOT ZOVER OPGELOST!! :)

  Mijn explorer.exe was er niet meer dus moet die elke keer aanmaken voordat het scherm het weer doet. ben erg blij!

Beantwoord deze vraag