Apps & Software

dl branden lukt niet?

Dat is wat ik gedaan heb. 4,7Gb was te weinig - ik moet 115 minuten branden-, dat gaf brand- software ook aan. Daarom dual layer 8,5 Gb genomen. Het branden stopt halverwege - dvd wordt uitgeworpen - melding dat branden mislukt is. Gebruikte software: Power2Go / Cyberlinc DVD Suite

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk gebruik je onbewust de free trial, dat is een gratis probeer versie, die hebben beperkingen, op sommige sites worden free trials aangeboden als gratis freeware, maar dat zijn ze niet. Ze zijn bedoeld, om de software uit te proberen, maar echt méé werken zal niet gaan. Het is zoiets als bij de auto dealer proefrit, je mag effe een ronde om de kerk.
  .
  hier kan je de volledige versie kopen, díe jij gebruikt, staat er óók tussen.
  .
  http://www.cyberlink.com/downloads/trials/index_en_EU.html

  Maar ik denk niet dat, ddat de bedoeling is.
  Freeware is altijd, meestal volledig, en gratis, maar gratis free trials, zíjn om uit te proberen, om dan bij goed vinden, de volledige te downloaden, na betalen.
  .
  teleurgesteld……..oké dan…..
  .

  Hier vindt je een aantal brand programma's die wel freeware zijn
  .
  http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/cd+en+dvd+branden
  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord