Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Crucial MX100 256GB SSD geinstallerd in Asus K70AB met W7 met instr. in CT 11, lukt niet. Advies?

Alles exact gedaan vanaf pagina 91 dus met Acronis True image. Tot en met punt 6, het verwisselen van de harde schijf. Daarna opstarten en komt er een scherm met melding "Check Cable Connection: PXE-MOF: Exiting Intel PXE-ROM". Tevens "Reboot and select proper Boot Device or insert Boot M in selected Boot Device and press a key". In de BIOS gekeken of harde schijf als eerste staat, dat klopt. Door disable LAN connection krijg ik de eerste melding wel weg maar meer ook niet. Als ik de oude harde schijf terug plaats werkt hij weer (traag) zoals voorheen. Wat zou hier mis kunnen zijn?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Het is niet voldoende dat de harde schijf als eerste staat in de BIOS. De harde schijf moet ook "bootable" zijn. Zie oorzaak 5 in het volgende artikel.
    http://decomputer.be
    eboot-and-select-proper-boot-device-insert-device/
    Gebruik het installatieschijfje van Windows 7. Windows 7 niet installeren natuurlijk. Gebruik de opdrachtprompt in de opties voor systeemherstel. Via de opdrachtprompt kan je de bootsector herstellen.

Beantwoord deze vraag