Apps & Software

Classfactory niet leveren?

Oscar, Dank voor jou reactie. Ik weet hoe ik om moet gaan met de Favorieten. In Win7 heb ik al tijden een balk met favorieten staan. Ook bij IE-11 had ik deze balk al. Van het 1 op het andere moment werkt het echter niet meer om aan de favorieten iets toe te voegen. Ik krijg de melding : (na de opsomming van de url die ik wil toevoegen) ClassFactory kan aangevraagde klasse niet leveren. Vervolgens wordt er dus niets toegevoegd. Heb al van alles geprobeerd incl. verwijderen van de favorieten om ze vervolgens weer toe te voegen. Tot op heden werkt niets. Ik hoor graag van je. met vriendelijke groet, Jan.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Even wat dieper onder de motorkap.
    Dan is de locatie van de Favorieten ongewild of onbewust aangepast. Niet zelden is malware daarvan de oorzaak. Neem de Register-editor erbij en ga naar deze sleutel toe: 'HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ UserShellFolders\ Favorites'. Dubbelklik dat 'Favorites' en plaats het volgende in het dialoogvenster dat wordt geopend: '%USERPROFILE%\Favorieten'. Voor de zekerheid dan de PC/laptop even opnieuw starten. Dat zou het moeten doen..

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord