Apps & Software

Boot mgr ontbreekt na vervangen harde schijf en plaatsen ssd in vaio laptop (i3, Windows 7 OEM) Hoe kan ik dit oplossen?

Ik heb op mijn Vaio laptop (i3) de harde schijf vervangen door een ssd (Crucial BX 200) . Na behoorlijk wat strubbelingen ben ik er in geslaagd met Acronis True Image een cloon van mijn oude systeem te plaatsen op de ssd. Ik heb gezien dat daar evenveel gb's staan als op mijn ""oude"" harde schijf. Dssd start echter niet automatisch op. Als ik de laptop start met een herstelschijf kan ik wel de windows laden en de mogelijkheden van systeemherstel van Windows 7 oproepen en uitvoeren, maar opstarten van W 7 lukt daarna nog steeds niet. De melding blijft: "" boot mgr ontbreekt"" . Hoe kan ik dat oplossen? Omdat het een OEM versie is, beschik ik helaas niet over de W7 cd.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2622803

    https://www.google.nl/#q=windows+7+boot+mgr+ontbreekt

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord