Apps & Software

Bij mij duurt het heel lang voordat Windows Live Mail geopend kan worden. Hoe kan ik dit verhelpen?

Dan probeert het programma steeds zonder succes te openen. En kan er niets gebeuren wat de mail betref. Hoe kan ik dit oplossen? Een paar dagen terug kreeg ik uit het niets de vraag of ik online wilde werken, een vraag die zich bleef herhalen.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Het beste is denk ik, je huidige versie te verwijderen, en dat je de meest recente versie van Windows Live Mail (opnieuw) installeert. Gebruik hiervoor de onderstaande manier:

  LET OP; De "schone" manier van verwijderen zal Windows Live Mail volledig verwijderen van de computer…….. DUS Maak eventueel eerst een back-up van al je de berichten, die je graag wilt bewaren (indien je een Windows Live Hotmail account hebt, blijven je berichten bewaard op de servers via http://mail.live.com).

  Open http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-live/mail-uninstall voor de benodigde stappen bij het verwijderen van Windows Live Mail.

  Wanneer je het programma succesvol verwijderd hebt, kun je via http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-live/essentials-home de meest recente versie downloaden.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord