Apps & Software

Bij het installeren van Windows 10, verschijnt de foutmelding "E:\is geen geldige Win32-toepassing".?

Bij het installeren van een originele Windows 10 dvd op mijn computer, krijg ik de foutmelding "E:\is geen geldige Win32-toepassing". Mijn computer werkt nog met de besturingsprogramma Windows XP, verder voldoet de computer aan de systeemeisen voor het installeren van Windows 10. Graag wil ik weten wat hiervan de oorzaak kan zijn.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ik vermoed dat je de installatie probeert te starten vanuit Windows XP zelf. Niet doen dus. Start de PC op van een installatieschijfje of USB stick voor Windows 10. In de BIOS kan je instellen dat de PC moet opstarten van de het installatieschijfje of USB stick.
  http://decomputer.be/harde-schijfinstellingen-ide-sata-ahci-of-raid/
  Ook belangrijk. Als het mogelijk is van de harde schijf in de BIOS in te stellen in AHCI of RAID modus, doe dit dan! In IDE modus zijn de harde schijf prestaties ondermaats!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord