Apps & Software

ati verwijderd iets aan de hand met videokaart?

Hoi, ik heb perongeluk het programma ATI Catalyst verwijderd en nu is mijn beeld heel groot geworden. Ik heb toen het beeldschermrevolutie aangepast en nu is dat weer soort van normaal. Het ziet er wel nog anders uit, de balken zijn heel smal. Maar nu is er dus ook iets mis met de videokaart, ik kan spellen niet meer opstarten dan komt er een melding met: Opstarten niet mogelijk: De Sims 4 draait niet op de videokaart van dit systeem. Controleer of de videokaart aan de minimale specificaties voldoet en of de nieuwste videodrivers geinstalleerd zijn. en dan volgt nog een serie met cijfers tekens en letters. Wat kan ik hier aan doen? Groetjes, Aline

2 antwoorden
  • Per ongeluk iets verwijderen kan iedereen wel eens gebeuren en het is in de meeste gevallen, zoals in jouw geval, geen probleem.
    Door het missen van het programma, waardoor tevens de instellingen van de videokaart kwijt zijn, kan je nu niet meer goed werken en/of gamen. Ook dat is heel gewoon.

    Ga naar http://www.amd.com/en-gb, zoek op het type van je videokaart, download de juiste drivers, installeer deze, herstart je computer en je kan weer gaan.
  • Met SlimdriversFree kan iedereen drivers installeren.
    http://decomputer.be/windows-drivers-installeren-en-updaten/
    Die doet alles zelf.

Beantwoord deze vraag