Apps & Software

Amerikaanse Itunes account aanmaken lukt niet?

Tijdens het aanmaken van een Amerikaanse apple ID volg ik alle stappen die op vele pagina's zijn beschreven, maar ik krijg uiteindelijke de melding dat ik naar deze website moet: www.apple.com/support/iTunes/ww/. Er wordt niks vermeld over wat er mis is maar ik denk dat het iets met het Amerikaanse adres is. Het is nu 2015 dus is het misschien zo dat apple er voor heeft gezorgd dat dit niet meer kan?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Niet getest maar klinkt wel logisch:
  Installeer Chrome met daarin de plugin Hola.
  Hiermee kan je Chrome laten denken dat je in Amerika bent!

  Chrome:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&referrer;=ai%3DCqzowRTAJVsCdDuf3ywOelqvYBsi2nfMCqNmDzzKJlNy_CwgAEAFgkaSahYQYoAHwktfdA8gBAaoEJE_QA6TELz42E9aQiMQNAFXaZ-znWwpv7nW0eU4pUGfKgY2VIboFEwjTuK6m25nIAhWl33IKHSiUBETKBQCIBgGwBgGAB_jsqCKQBwOoB6a-G9gHAQ%26gclid%3DCKOS_afbmcgCFYsEwwodomkEEg%26conv%3D1001769328

  Hola:
  https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=nl

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord