Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

als je een acronis backup wilt terug zetten op een andere comuter wist hij dan de gegeven die er al op staan?

2 antwoorden
    • +
    • 0
    • -
    Volgens mij wordt alles overschreven. Maar kijk de handleiding er eens op na:
    https://www.gebruikershandleiding.com/Acronis-true-image/preview-handleiding-284028.html#pf59
    • +
    • 0
    • -
    De partitie waarop je de back-up zet, wordt in zijn geheel overschreven en ben je de oude data kwijt.

Beantwoord deze vraag