Apps & Software

Als een externe schijf in Schijfbeheer als "unallocated" wordt aangegeven, is hij dan leeg?

Deze externe harde schijf staat vol belangrijke informatie, dus ik hoop die te kunnen veiligstellen. Onder "deze Computer" wordt hij niet vermeld, onder Schijfbeheer heeft hij geen stationsnaam.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Niet per sé.

  Bij voorbeeld:
  Als de hele schijf versleuteld is met Truecrypt, dan ziet MS Windows dat niet. Die denkt dat 'ie geformatteerd moet worden.
  Andere versleutel- en backup-programma's kunnen ook iets dergelijks uithalen met schijven.

  Je moet er niets mee doen in Windows (ook als Windows bijv. vraagt de schijf te formatteren), maar het juiste programma starten (dus: Truecrypt en dergelijke).

  Als je denkt dat de schijf vol staat met info, dan zou ik contact opnemen met degene van wie je 'm kreeg om te weten hoe je er aan moet komen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord