Apps & Software

alleen de laatste 2 weken zijn nog op mailbox te lezen, hoe kan dit?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Misschien dat je wat meer informatie kan geven? Gebruik je POP of IMAP? Waar zijn alleen de berichten van de laatste 2 weken te lezen? En is er een andere plek waar je nog wel alle berichten kan lezen?

  Als je bijvoorbeeld POP gebruikt dan kan het zijn dat op één pc alle berichten zijn gedownload en dat op een andere pc alle berichten ouder dan 2 weken zijn verwijderd.

  Als je IMAP gebruikt dat zou dit niet mogelijk moeten zijn, want alle berichten worden dan gesynchroniseerd en dus ook op alle pc's verwijderd. In dat geval zou je dus op alle pc's alleen berichten jonger dan twee weken mogen zien.

  Op je telefoon kun je overigens ook instellen dat je alleen de berichten ziet van de afgelopen twee weken, om ruimte te besparen op je telefoon. In dat geval is het dus gewoon een instelling en zijn er geen berichten weg.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord