Apple

Waarom trekt WiFi de accu van mijn telefoon binnen 10 uur leeg?

Thuis is de accu van mijn batterij (Samsung / Android) binnen 10 uur van vol naar leeg als ik hem op de WiFi houdt. Doe ik dat niet, dan gaat de batterij drie dagen mee. Als ik een andere WiFi router aan zet en daarmee verbind, dan doet het probleem zich niet voor. Het gaat om een Sitecom router, waarop via de WiFi zitten: - 1 laptop - 2 iPads - 2 smartphones - 1 Smart TV De iPads lijken het probleem niet te hebben.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Hoogstwaarschijnlijk ligt dat aan de instellingen dat er apps die op de achtergrond "batterij" gebruikt, ook onder andere "push berichten" , "achtergrond & helderheid" en "locatie voorzieningen" (bijvoorbeeld) uitschakelen".
  Neem ook onderstaande link eens door:
  http://forum.vodafone.nl/t5/Samsung/Oplossing-voor-snel-leeglopen-batterij-Samsung-Galaxy/td-p/77226

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord