Apple

W8W sim kaart wijzigen - Nokia 830 ?

Hallo; Ik heb sinds kort een de nokia . Bij het inzetten v.d. sim kaart moest ik. gebruikelijk een standaard 0000 invoeren Bij gebruik v.d. nokia wilde ik een wachtwoord invoeren, dat dacht te hebben gevonden, en het nw. w8w gemaakt echter... Ik heb iets verkeerd gedaan... Als ik nu de tel. weer aanzet moet ik eerst toch weer die 4x0 invoeren, en daarna krijg ik het venster om in de nokia te komen... Hoe kan ik 't w8w v.d. simkaart wijzigingen ? Bij instellingen/Sim krt kan ik niets vinden Wie kan mij helpen? Alvast bedankt ! Hoe? Wie kan mij helpen? Alvast bedankt !

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Als niemand het antwoord weet en het is nergens terug te vinden is het terugzetten naar de fabrieksinstellingen mogelijk de laatste oplossing.
  • +
  • 0
  • -
  Kasander;

  er schijn t een verschil te zijn met de Nokia 830 en de lumia 830.
  Het lijkt vreemd, maar als je de gebruiks handleiding v.d. Lumia volgt kom je er niet.

  Ik heb met kpn gebeld, konden mij ook niet helpen, maar hielpen me wel op weg

  via alle apps/telefoon/ en klikken op … (puntjes) wist ik ook nkiet, kom je verder in 't menu. Daar staat ergens WW wijzigen

  We komen er wel… is ook m'n 1e smartphone

  bedankt voor de hulp

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord