Apple

Toegangsbeheer Huawei P6 na update??

M'n Huawei P6 heeft een update gehad en nu is de optie "toegangsbeheer" verdwenen! Ik wil wel graag zelf blijven bepalen welke app contact zoekt met internet en dat kan ik nou niet meer.

1 antwoord
 • Nee, een update terug draaien is niet mogelijk,, of je moet je smartphone booten, met de zogenaamde Custom Rom . Maar als je dat doet, kan je geen enkele aanspraak meer maken op garantie of welke service , dan ook van Huawei
  Je moet wel goed weten welke handelingen, je wel/niet doet, want er is geen ruimte voor fouten….want je gaat diep onder de digitale motorkap, het hart van android besturingssysteem.
  Hier heb je een link met de beschrijving van custom Rom
  De beschrijving gaat hier wel over een android tablet, maar geldt ook voor android smartphones. Omdat android op tablets en smartphones identiek zijn.
  http://www.tabletsmagazine.nl/2012/09/een-custom-rom-op-je-tablet-wat-is-het-en-waarom-zou-je-het-doen/
  .
  http://huaweinews.com/2014/07/paranoidandroid-ascend-p6/
  In deze link vindt je de custom Rom voor Huawei Ascend P6…en informatie hoe, en waar, je die custom Rom kan downloaden. enz….

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord