Apple

sinds kort kan ik mijn scherm niet meer ,,halveren" (lenovo 700 windows 10 )?

mijn foto op het bureaublad is naar de achtergrond geplaatst en de aps zijn verdwenen. de werkbalk is er nog wel. bij windows 7 was er de mogelijkheid om de laptop terug te zetten (bv een paar weken) die vind ik nu in windows 10 ook niet meer.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    In eerdere versies van Windows was de functie Systeemherstel - waarbij je een aantal dagen terug kon gaan naar een eerdere versie van het besturingssysteem - aanwezig. In Windows 10 is die functie er niet meer, waardoor je in het ergste geval alleen kunt kiezen voor de functie Schone Start, waarbij Windows 10 dan 'fris' geïnstalleerd wordt.

    Je zult dus zelf alle pictogrammen en apps weer op de juiste plek moeten plaatsen, helaas kun je dat niet automatisch meer doen door terug in de tijd te gaan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord