Apple

Privacy op een Windows 8 telefoon ?

Hallo, Van Android is bekend dat de apps vaak (onnodig) toegang vragen tot contacten, foto's, kunnen lezen van emails/SMS enz. wat ik een inbreuk vind op mijn privacy. Ik overweeg om een Nokia 930 (Windows Mobile 8) aan te schaffen maar hoe gaan Windows-telefoons en de apps hiervoor eigenlijk om met privacy en toegang tot de inhoud van de telefoon ?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Hetzelfde als op Android en iOS. Wanneer je een app installeert wordt aangegeven tot welke systeembronnen de app toegang nodig heeft. Alleen iOS heeft de mogelijkheid apps vervolgens toegang te weigeren tot foto's, locatie en contactpersonen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord