Apple

Kan een provider je wifi ontvangst op smartphone ontregelen?

Ik gebruiken twee smartfoons. Een buiten lands die alleen met wifi gebruikt wordt. De Ander heeft een nederlandse a Bonne ment (tmobile ). Ik merkt nu al een tijd je dat mijn wifi op nl phone verstoren wordt, thuis, maar ook op andere plekken. Wat is de consequentie? Dat ik niet door heb dat ik mijn a Bonne ment gb verbruik terwijl ik juist daar voor wifi heb. Ik Vermont dat tmobile hier achter zit, bewust!!! Weet iemand hier meer van? Groet, Margaret

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Wifi is alleen lokaal op je telefoon. Daar kan een provider niets aan veranderen. U zal het probleem dus echt bij de telefoon zelf moeten zoeken. Mogelijk geeft een complete reset een oplossing.
  Google anders eens op "merk type wifi problemen". Het kan zijn dat het een bekend probleem is.

  [edit]
  Bovenin je schermpje staat altijd een wifi-tekentje als je met wifi verbonden bent. Kleine moeite om af en toe een klein beetje naar boven te spieken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord