Apple

Hoe schakel ik schermoverlay uit?

Sins een paar dagen heb ik een probleem bij vgm de machtigen van mijn apps. Telkens als ik een app open vraagt hij opnieuw om rechten tot... vervolgens komt er: Als u deze instellingen voor rechten wilt wijzigen, moet u eerst schermoverlay uitschakelen via 'instellingen' > 'apps' hoe kan ik dit oplossen? Snap niet wat moet doen en kan zo een hoop dingen niet doen doordat mijn apps geen rechten hebben.

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb het opgelost door in het scherm met instellingeniconen de icoon 'Toetsvenster zijkant' uit te zetten. (Scherm is als volgt te benaderen; Swipe over het scherm van boven naar beneden en druk op de 4 hokjes-icoon rechtsboven in het scherm)
 • Kijk eens of de "Ontwikkelaarsopties" aan staat. Zo ja, schakel deze uit.

  Instellingen
  Ontwikkelaarsopties
 • Ik heb het kunnen oplossen door 'Clean master' te openen > klik rechtsonder op 'Me' > 'Settings' > schakel iSwipe uit onder iSwipe > 'iSwipe Settings' naar off.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord