Apple

Hoe moet ik handelen Programma Aangifte 2015 en sms(verificatiecode)?

Als ik in het programma van de App Aangifte 2015 zit, krijg ik een sms(verificatiecode)binnen. Hoe dien ik dan te handelen? Als ik uitlog en dan opnieuw inlog en mijn sms open en de verificatiecode noteer en vervolgens weer naar de App 2015 ga, om deze code in te geven, heb ik al zoveel tijd verspild, dat ik de mededeling krijg, dat de tijdslimiet verstreken is en krijg ik de mededeling probeert U het over een kwartier weer. Is er een alternatief om kan het niet anders of ben ik gewoon te langzaam?

2 antwoorden
  • Of je moet sneller handelen of……..
    probeer deze methode, het zogenaamde multi tasken tussen meerdere apps
    http://www.tabletguide.nl/tablet-tip/multitasken-switchen-tussen-openstaande-applicaties-android-tablet/
    Die methode werk ook op een smartphone
  • Oscar Bedankt voor jouw tip Het is een prima oplossing. Ik heb een beperkt gezichtsvermogen en daardoor kwam ik iedere keer net tijd te kort om de Aangifte 2015 op tijd af te ronden. Martin alias Waterkracht71

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord