Apple

Hoe maak je ruimte vrij op je iPhone?

2 antwoorden
 • http://www.iculture.nl/tips/iphone-vol-opslagruimte-vrijmaken/

  http://www.dutchcowboys.nl/gadgets/7-manieren-om-vrije-ruimte-op-je-iphone-te-krijgen

  http://www.iphoned.nl/tips/iphone-geheugen-vol/

  http://macworld.nl/iphone/zo-maak-je-ruimte-vrij-op-je-iphone-64145

  http://editorial.nl.softonic.com/snel-geheugen-vrij-maken-op-je-iphone-ipad-en-ipod-touch

  http://www.appletips.nl/ios-opslagruimte-op-je-iphone-ipad-en-ipod-touch-vrijmaken/

  http://www.onemorething.nl/2015/01/tip-ruimte-vrijmaken-op-je-iphone-of-ipad/

  enz…
 • Veel iPhone-eigenaars kiezen, net als ik, voor het instapmodel van 16GB. In het iPhone 5C-tijdperk was het zelfs mogelijk om een iPhone aan te schaffen met een miserabele 8GB aan geheugen. Op zich is het wel te begrijpen, we willen wel het stabiele besturingssysteem en het premium uiterlijk zonder dat dit ons een rib uit ons lijf kost. Helaas is je iPhone in dit geval al snel vol en dit eindigt vaak in het verwijderen van apps terwijl je je afvraagt waarom apps als Facebook en Instagram (bij veel gebruik) enkele honderden MB’s aan ruimte innemen. Helaas is het onmogelijk om cache te legen in iOS, maar ik heb wel een andere manier ontdekt om op miraculeuze wijze enkele honderden MB’s vrij te maken. Lees ook: 14 lessen die je kunt leren van leiders.
  Opslag & iCloud-gebruik

  Je gaat naar Instellingen – Algemeen – Opslag en iCloud-gebruik. Daar zie je hoeveel GB’s er in gebruik zijn en hoeveel er nog beschikbaar zijn. Stel dat je nog 1GB aan vrije ruimte hebt, onthoud dan dit getal.

  Sluit Instellingen en ga naar de App Store. Vervolgens ga je op zoek naar een app die meer ruimte inneemt dan, in dit geval, 1GB. Het maakt niet uit of de app geld kost, aangezien de App Store pas iets in rekening brengt als er genoeg ruimte op je toestel beschikbaar is. Games als GTA San Andreas zijn al snel enkele GigaBytes en kun je dus goed gebruiken voor dit experiment. Druk op Download en de App Store zal de beschikbare ruimte controleren.

  Doordat er niet genoeg ruimte beschikbaar is op je telefoon, krijg je natuurlijk…..

  Meer lees je op: http://lifehacking.nl/diy/zo-maak-moeiteloos-ruimte-vrij-op-iphone/

Beantwoord deze vraag