Apple

Hoe kan er een geheugentekort worden aangegeven, terwijl er meer dan 1 GB geheugen vrij aanwezig is ?

Poging tot installeren van een app mislukt doordat er een geheugentekort zou zijn, maar er is meer dan 1 GB bescikbaar

3 antwoorden
  • En waarom ga je er blind van uit dat de app niet meer nodig heeft dan 1gb? De apps worden steeds zwaarder en vragen steeds meer van de hardware waarop ze mogen spelen.
    Het is ook niet zo dat je iedere app op iedere player kan gebruiken.
  • Het betreft de APP Thuisarts (5 gekleurde vierkantjes als logo). Het vrije geheugen is zowel op de externe als interne SD ongeveer 2 GB ……………….. Ik heb overigens bij een eerdere APP installatie het bericht over geheugentekort ook gekregen. Ik heb een Samsung Galaxy S II van drie jaar oud.
  • Deze vraag is nog steeds actueel. Op de SD card is 2,19 van 7,39 GB vrij, on het phone geheugen is 7,95 van 11,5 GB vrij, in het intern geheugen is 226 van 1970 MB vrij.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord