Apple

Het vergrendelscherm van mijn smartphone is beveiligd met een pincode. En nu?

Ik wil beveiliging opheffen, Echter, de mogelijkheid daartoe is in de instellingen "grijs" gekleurd. Kan dus niet wijzigen

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dit kan gebeuren als je een mobieltje van een bedrijf hebt, en het bedrijf vraagt van haar medewerkers een minimum aan veiligheidsactiviteiten. Als je de mobiel verliest wil je als bedrijf niet dat bedrijfsgegevens / -email op straat te vinden valt.

  Je kunt de mobiel evt. geheel terugzetten naar fabrieksinstellingen. Maar dan raakt je de toegang tot jouw werkgever kwijt en vermoedelijk ook alle andere persoonlijke instellingen.
  • +
  • 0
  • -
  Dan moet je de pincode gebruiken om je smartphone te ontgrendelen, en toegang te krijgen tot je smartphone. Of check de gebruiksaanwijzing van je smartphone, als je die niet meer hebt. http://www.gebruikershandleiding.com/ daar kun je de gebruiksaanwijzing vinden van je smartphone. welke toetscombinatie je moet toepassen om je scherm te ontgrendelen.
  .
  Sterkte…
  suc6…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord