Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apple

Goede POP3 app voor Android 2.3

Ik heb een Samsung Galaxy S Plus met Android 2.3. Met de standaard email app die daarin zit heb ik 2 POP3 accounts ingesteld, maar om de een of andere reden gaat die synchronisatie niet lekker. Is er iets wat ik verkeerd instel, of kan ik beter een andere app downloaden?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ik kan natuurlijk zo niet zien of je misschien iets verkeerd hebt ingesteld, maar het kan nooit kwaad eens een ander programma te proberen.

  De Gmail app voor Android is prima geschikt om ook andere (pop3) mailaccounts te beheren - die zou ik je zeker aanraden, maar voorwaarde is wel dat je minimaal één gmail-adres hebt. Nu is dat al min of meer verplicht als je Android gebruikt, dus zal dat geen probleem zijn, maar als je dat echt niet wilt (of Google gewoon niet vertrouwt), kijk dan vooral eens naar K-9, een open source mail client.

  Gmail:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm

  K-9:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9

Beantwoord deze vraag