Apple

Gekocht "one handend keyboard" bij volledige toegang krijgt de maker alles te zien wat je schrijft! Is dit zo?

2 antwoorden
  • Bij android vragen de meeste apps toegang tot foto's en andere zaken op je smartphone, Theoretisch zou een maker kunnen zien wat je typt, maar als er honderden van die app zijn gedownload en in gebruik zijn, dan is zou het analyseren van al die getypte informatie een monsterklus worden, dan zou je bij wijze van spreken, een analyse center qua NSA National Security Agency formaat moeten hebben, om dat alles te kunnen analyseren, en dan nog is dat niet voldoende, alleen in Hollywood films hebben afluister-, en aftap-,datacenters eindeloze onbeperkte capaciteit, en mankracht.tot hun beschikking om alles te analyseren….
    Theoretisch zou het kunnen, maar in de praktijk gebeurt dat niet.
  • Ja, dat is in principe mogelijk. Zelfs wachtwoorden. Toetsaanslagen worden gebruikt om de nauwkeurigheid van het toetsenbord te verbeteren, maar kan dus ook makkelijk misbruikt worden. Ga dus van tevoren even goed na wat de reputatie is van de appmaker.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord