Apple

Bestaat er iets waar je foto's of andere bestanden kan doorsturen zonder dat deze elders opgeslagen worden?

Met elders bedoel ik een externe server zodat derden er op de een of andere manier nog aankunnen.

1 antwoord
  • Ja.

    (oohhh… wil je details… )
    De meeste file compressors hebben een mogelijkheid het gecomprimeerde bestand in delen op te splitsen. Wat je moet weten is hoe groot het mag zijn, zowel van jouw ISP voor het verzenden als van de ISP van de ontvanger. Gewoonlijk is dit 5, 10 of 20 MB. Je stuurt het bestand dus als bijlage bij de mail en is het te groot, dan knip je het in stukken en verstuur je ieder deel apart.

    Veel file compressors zijn commercieel, maar het kan bijv. ook met freeware 7-zip ( http://www.7-zip.org/ ). Maak een archief en bij de "Add to Archive" dialoog die dan verschijnt vind je linksonder "split to volumes" met een aantal voorbeeldgroottes. Zie ook deze video "how to": http://www.youtube.com/watch?v=zAs_8581eb0

    Voor meer opties, andere software, enzovoorts, gebruik Google of Bing of … met de zoekterm "split large files" en bekijk wat de zoektocht oplevert!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord