Snel een antwoord…

Vraag & antwoord is een platform van vragenstellers en antwoordgevers. Er zijn al meer dan 5.000 Tech-vragen beantwoord.

Heb je ook een vraag? Of weet je veel over een bepaald onderwerp? Stel je vraag of deel je kennis. Op Computertotaal.nl vind je hét antwoord op alle Tech-vragen!

Maak een account aan

Categorieën

Nu op Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Webcam op mijn homepage?

Ik wil graag dat mijn webcambeeld door anderen bekeken en beluisterd kunnen worden. Vroeger kocht je voor 26 euro een webcam waar software bij zat, even installeren uploaden met ftp en klaar. Kan dit nu nog en waar vindt ik ...

Fotografie & Video

mp4 filmpje herstellen?

Hallo Ik heb een probleem ik heb allerlei mp4 filmpjes staan van me zoon maar alleen eentje die doet raar het is een filmpje van 4 minuten maar na 17 seconden houd die er al mee op en gaat die ...

Besturingssystemen

Win 10 update KB4093112 hoe te annuleren?

Hallo, ik zag op mijn laptop dat de installatie van de update KB4093112 constant mislukt met de foutcode 0x80070bc2. Ik heb deze update reeds weten te installeren d.m.v. download van de zelfstandige update die hiervoor beschikbaar is (los bestand gedownload ...

Besturingssystemen

Spontaan wachtwoord?

Ik moet ineens een wachtwoord invoeren als ik vanaf Linux Mint mijn netwerk op wil gaan terwijl ik nooit wachtwoord daarvoor heb ingevoerd! Alle bekende wachtwoorden worden niet opgepakt! Beetje lastig. Hoe krijg ik het er weer uit? Internet is ...

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord