abonneren

Partner bijdrage

Bij PCM werken enthousiaste redacteuren met een diepe liefde voor technologie en internet. We werken daarom keihard om jullie iedere dag het laatste nieuws en de handigste workshops over technologie te brengen. Dat werk is helaas niet gratis, maar met Partner-artikelen hebben we een goede tussenoplossing gevonden. Op deze pagina willen we jullie graag vertellen wat dat betekent.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je dit logo ergens hebt gezien:

Partner

Dit Partner-logo geeft aan dat een artikel gemaakt is door een externe partij. Het artikel is dus niet geschreven door de redactie van PCM, al adviseren wij onze partners vaak wel bij het schrijven en plaatsen. Wij kennen onze doelgroep, jou dus, namelijk heel goed. Wij kunnen dus als geen ander aangeven welke onderwerpen en schrijfstijl jullie willen lezen, maar ook hoe die artikelen het beste worden gevonden.

Aansluitend op jouw interesses

Daarom zorgen we ervoor dat een artikel altijd aansluit bij jouw interessegebied. Je komt op PCM om te lezen over tech, dus zorgen we dat zulke artikelen daar ook over gaan. Dat is een win-win-situatie: Wij kunnen onze site blijven vullen, en jij krijgt artikelen te zien die je (mogelijk) interessant vindt.

Onafhankelijkheid

We willen graag duidelijk zijn over waar onze artikelen vandaan komen. Daarom staan de artikelen duidelijk met Partner aangeduid. Als een artikel geen Partner-logo heeft, garanderen we dat het een redactioneel artikel is dat we helemaal zelf hebben geschreven, en waar niemand ons voor heeft betaald.

We hopen dat het bovendien voor zich spreekt dat PCM zich nooit laat betalen om bijvoorbeeld een positieve review te schrijven - ook niet in gratis gadgets of mooie snoepreisjes.

Als je vragen hebt over deze werkwijze, of als je meer wilt weten over wat een partner precies is, neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! Je kunt ons, zoals altijd, mailen op redactie@pcmweb.nl.