abonneren

Artikelen van wdiemer

Dit is Philips' tv-lineup voor het komend jaar

Philips heeft zijn nieuwe lijn tv’s voor komend jaar aangekondigd. Nieuwe modellen variëren van 24 inch (4000-serie) tot 65 inch in de 7000-serie. Philips blijft de high-end modellen die vorig jaar aangekondigd werden met onder andere Ambilux uit de 8000-serie voeren. Vanaf de 6000-serie hebben alle modellen een UHD-resolutie en ondersteunen de tv’s HDR, met uitzondering van de 6401 32 inch variant.

- Door wdiemer | 19/02/16 11:47

Trend: Op CES worden slimme en zelfrijdende auto's heel belangrijk

Auto's hebben altijd een prominente rol gespeeld op de CES-beurs, maar dit jaar én de komende jaren worden slimme en zelfrijdende voertuigen van ongekend belang. Met zo’n 200.000 vierkante meter (!) aan expositieruimte op de CES is de autobranche goed vertegenwoordigd, waarbij niet alleen de autofabrikanten maar ook de traditionele tech-giganten en chip-bouwers hun vizier op de autobranche te richten.

- Door wdiemer | 06/01/16 22:55

LG stopt met curved-televisies

LG richt zich niet langer op 'curved' televisies. Tijdens de presentatie van haar nieuwe line up tv’s op de CES in Las Vegas introduceerde het Zuid-Koreaanse merk slechts één gebogen tv. De reden? "We moeten niet iets forceren als de consument het niet wil", vertelt een vertegenwoordiger van LG aan PCM.

- Door wdiemer | 05/01/16 19:44

Technologie de kou in voor 3FM Serious Request

We plaatsen op PCM eigenlijk nooit berichten over een sponsoractie, maar met de feestdagen en 3FM Serious Request in het vooruitzicht maken we een uitzondering. De uitgever van PCM, Reshift Digital, ondersteunt namelijk het Whizpr-team met de Noordkaap-challenge om zo geld op te halen voor kinderen in oorlogsgebieden.

- Door wdiemer | 08/12/15 15:48

Hands-On: Verisure - beveiliging voor je huis

Het is al een tijdje geleden dat ik me in beveiligingssystemen heb verdiept. Uiteraard heb ik er thuis voor gezorgd dat ik mijn zaakjes op orde heb. Verisure kwam echter met een aanbod voor een test. ‘We gaan een stap verder dan gebruikelijk’ was de belofte. Dat klinkt als een interessante uitdaging.

- Door wdiemer | 16/09/15 15:51

Review: YotaPhone 2

Fabrikanten zoals Samsung en Microsoft lanceerden vorig jaar bij elkaar meer dan 70 verschillende smartphones. Af en toe steekt een andere fabrikant zijn kop boven het maaiveld en introduceert een opvallend model. De Yotaphone 2 is er daar één van, en die belandde op ons bureau. Wat we zagen? Een smartphone met twee schermen!

- Door wdiemer | 19/02/15 20:29