Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Artikelen van Dave Laaper

Hackers via een marktplaats in te huren

De term 'hacker' is verre van positief en wordt vaak geassocieerd met criminele activiteiten. Hacken is ook niet legaal, want het indringen van een computernetwerk zonder toestemming is tegen de wet. Maar wat nu als de hacker toestemming heeft? Voor mensen die een hacker nodig hebben is er nu een marktplaats.

- Door Dave Laaper | 21/01/15 11:11 | Reageer

Twitter wil tweets offline beschikbaar maken

Twitter kijkt naar de mogelijkheid om berichten ook offline leesbaar te maken. Het sociale netwerk neemt daarvoor een bedrijf genaamd Zipdial over. Het Indiase bedrijf specialiseert zich in mobiele communicatie met klanten en bezit alle technologie om tweets zonder internetverbinding leesbaar te maken.

- Door Dave Laaper | 20/01/15 13:00 | Reageer

'WhatsApp en Snapchat verbieden vanwege terrorisme'

Er moet een verbod komen op chatdiensten als WhatsApp en Snapchat, omdat die versleutelde berichten versturen. Althans, dat wil de Britse premier David Cameron, want apps waar de overheid geen complete controle over heeft zijn hem een doorn in het oog. Hij doet die uitspraak als reactie op de aanslagen in Parijs.

- Door Dave Laaper | 13/01/15 10:26 | Reageer