}
abonneren

2 Tips voor Gmail

Gmail als spamfilter en sneltoetsen.Gmail als spamfilterGebruikt u een mailservice met popondersteuning zonder spamfilter en bent u niet tevreden over het spamfilter van uw mailprogramma? Dan kunt u Gmail gebruiken als spamfilter. Open uw Gmail-account en klik op Instellingen.

Open het tabblad Accounts en klik op Nieuw e-mailaccount toevoegen.  Vul vervolgens de gegevens van uw account in. Wanneer u Gmail wilt gebruiken om uw e-mail te lezen, bent u nu klaar.

Wanneer u echter uw eigen mailprogramma wilt gebruiken om de mail te lezen, dan klikt u in Gmail op Instellingen en opent u het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. Klik op de optie POP inschakelen voor alle berichten (ook berichten die al zijn gedownload) en klik op Wijzigingen opslaan. Vervolgens voegt u uw Gmailaccount toe aan uw mailprogramma (via Configuratie-instructies).

Sneltoetsen
Gmail kent net als echte mailprogramma's diverse handige toetsten waarmee u opdrachten met het toetsenbord uitvoert. Zet eerst de ondersteuning hiervoor aan. Klik in Gmail op Instellingen en open het tabblad Algemeen. Klik op Sneltoetsen inschakelen en dan op Wijzigingen opslaan. Voortaan kunt u gebruikmaken van het toetsenbord om commando's in Gmail uit te voeren.

U kunt alle sneltoetsen zien door op meer informatie te klikken onder het kopje Sneltoetsen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, E-mail

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI