abonneren

Windows Phone

Instagram komt eindelijk naar Windows Phone

Windows Phone krijgt eindelijk een échte Instagram-client. De razend populaire foto-applicatie is al sinds jaar en dag op iOS beschikbaar en maakte geruime tijd geleden al de overstap naar Android, maar pas nu hebben de programmeurs van Instagram een Windows Phone-versie gereed.

- Door Xander Hoose | 22/10/13 14:32

YouTube weer terug op Windows Phone als webversie

Na een korte tijd van afwezigheid is videosite YouTube weer terug op het mobiele besturingssysteem Windows Phone 8. De applicatie van de videosite was even verdwenen van Windows-telefoons door onderlinge meningsverschillen tussen concurrenten Microsoft en Google. Nu is YouTube weer terug, maar niet als applicatie.

- Door Kenneth Stamp | 09/10/13 12:47

Microsoft en Google ruziën over YouTube-app

Schreven we gister nog dat Microsoft een nieuwe YouTube-app had uitgebracht voor Windows Phone, inmiddels heeft Google de app wederom geblokkeerd. Hoewel Google medewerking heeft verleend aan de app, is de zoekgigant niet tevreden over het eindresultaat. Microsoft is furieus.

- Door Xander Hoose | 16/08/13 14:00

YouTube terug op Windows Phone

Microsoft's YouTube-applicatie is vanaf vandaag weer te vinden in de Windows Phone Store. Google eiste eerder dat Microsoft zijn app zou verwijderen, omdat het niet zou voldoen aan Google's voorwaarden. Microsoft heeft daarop met Google samengewerkt aan een nieuwe versie van de app.

- Door Xander Hoose | 14/08/13 16:13

Instagram weer mogelijk op Windows Phone

De laatste dagen ontstond er veel ophef over een onofficiële Instagram-client voor Windows Phone. Deze werkt aanvankelijk uitstekend, tot gebruikers merkten dat hun foto's (en zelfs sommige accounts) door Instagram verwijderd werden. Dit blijkt nu geen kwade opzet te zijn, maar het resultaat van een overijverig spamfilter.

- Door Xander Hoose | 01/08/13 12:40

Eindelijk ING internetbankieren voor Windows Phone

Ook de ING Bank heeft nu een app ontwikkeld waarmee eigenaren van smartphones met daarop Windows Phone 7.5 en 8 mobiel kunnen bankieren. De app voorziet in het checken van actuele saldo-informatie, het overschrijven van geld en het bekijken van bij- en afschrijvingen. Ook is er een app voor Windows 8 en Windows RT uitgebracht door ING.

- Door Chris Broesder | 26/06/13 18:02