Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Diashows maken met ProShow Gold

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Exporteren
  3. > Energie
  4. > Muziek selecteren
  5. > Thema selecteren en aanpassen
Een leuke diashow maken hoeft helemaal niet veel tijd te kosten als je de basis opzet met de wizard in ProShow Gold. Zo kun tevens de verschillende mogelijkheden van het pakket snel ontdekken. Na vijf stappen kun je al genieten van het eindresultaat. We loodsen je even door die stappen heen.

Na het starten van ProShow Gold kies je in het startscherm voor de optie Wizard en klik je op Create. Druk op de Add-knop om foto’s toe te voegen. Plaatst de foto’s in de juiste volgorde door ze beet te pakken met de muis en ze naar een andere positie te slepen. Verwijder ongewenste foto’s door in de linkerbalk op Remove te klikken. Je maakt nieuwe tekstdia’s aan door op de tekstknop te klikken en de titel in te voeren. Onderin zie je het aantal foto’s staan dat je in de diashow gebruikt. Elke foto wordt vijf seconden getoond. Je weet dan ongeveer de duur van je totale fotoshow. Klik rechts onderin op Next om naar de volgende stap te gaan.

fotoslideshow-tutorial-stap1-import.tif

In de eerste stap importeer je foto’s en bepaal je de volgorde.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Workshop, Video

Tags: proshow gold, workshop

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie