abonneren

EVACopy: veilig ‘terug naar vroeger’

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Terugzetten
  3. > Configureren
  4. > Backuppen
  5. > Mappenpaar instellen
EVACopy is meer dan een gewone backuptool: het houdt automatisch ook eerdere bestandsversies bij, zodat je altijd nog ‘terug naar vroeger’ kan. We tonen je hoe het werkt.

EVACopy kan je gratis downloaden op evacopy.sourceforge.net. Zorg wel dat je versie 6.05.28 of hoger downloadt. In een eerdere versie botsten wij namelijk op een hardnekkige bug die de Israëlische ontwikkelaar op ons aanwijzen heeft weggewerkt. Bovendien heeft hij onlangs een Nederlands taalbestand ontwikkeld, dat je eveneens van de site kunt ophalen. Pak het zip-bestand uit naar een lege map en kopieer ook het taalbestand naar die map. Met een dubbelklik start je EVACopy op; een installatie is niet nodig.

install

EVACopy: sinds kort ook in het Nederlands.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Workshop, Tools

Tags: workshop, evacopy

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord